• nanchang-1
  • nanchang-2
  • nanchang-3
Wilujeng sumping di halaman wéb kami

Naha milih urang?

Nanchang Lijinghui dikhususkeun pikeun damel sareng klien pikeun merek khususna, ngadamel & nganteurkeun produk kalayan lancar.
  • Manufacturing Experience

    Pangalaman Manufaktur

    15 taun manufaktur dina baju Pantun, modél trending énggal unggal taun.
  • Quality Assurance

    Pamastian kualitas

    Kualitas mastikeun sateuacan ngirim kaluar ku QC dipariksa; sareng akur sareng ISO9001 JEUNG BSCI Certified.
  • Quality Service

    Palayanan Kualitas

    Tim propésional pikeun pre-sales sareng saatos penjualan.
  • Advantages

    Kaunggulan

    Moq Rendah Pikeun Pesenan Disesuaikan.

Tentang Kami

Kami utamina ngalakukeun mesen OEM sareng ODM, Urutan pangadilan alit (MOQ Rendah) ditampi sareng ngarobih labél mérek anjeun sorangan, tag, bungkus ogé sayogi. Kami kantos ngekspor ka langkung ti rébuan klien ti langkung ti 30 nagara anu béda; sareng jumlah ékspor taunan dugi ka $ 100 juta; Kami ngawangun hubungan anu saé sareng klien mérek kami sapertos Carrefour Group sareng Two Farms Inc sareng Calk Group sareng sajabana.

Naha milih produk anu ayeuna tina katalog kami atanapi milari bantuan rékayasa pikeun aplikasi anjeun, anjeun tiasa ngobrol sareng pusat layanan palanggan kami ngeunaan sarat sumber anjeun. Kami ngabagéakeun pelanggan pikeun ngawangun kerjasama sareng nyiptakeun masa depan anu cerah sareng urang sasarengan.

  • pic4
  • office2

Newsletter

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.