100% katun grosir kosong hoodie lalaki ageung logo custom hoodies

Pedaran pondok:

Ngaran mérek: adat
Nomer modél: JC003
Fitur: Anti Ngaleutikan, Anti pilling, Lestari, Gancang Gancang, Anti kisut, Tiupan
Kerah: O-beuheung
Beurat lawon: 240 gram
Métode Nyetak: Nyetak Khusus
Bahan: Katun 100%
Gaya Lengan: Lengan pondok
Desain: Kalayan Pola
Gaya: Kasual
Tipe lawon: rajutan
7 dinten conto waktos kalungguhan urutan: Pangrojong
Warna: bodas
Kata kunci: hoodie khusus
Logo: Logo Khusus
Ukuran: S-2XL
MOQ: 100 pcs
Barang: OEM hoodie


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran produk:

Ngaran Produk 100% katun grosir kosong hoodie lalaki ageung logo custom hoodies  
Lawon   100% kapas katun.240gsm
Gaya lalaki hoodie
Warna   bodas. hideung atanapi sakumaha pamundut anjeun
Ukuranna   S / M / L / XL / XXL
Logo   logo khusus
Fitur   Gancang garing / engapan / Plus ukuran / garing garing / OEM / ODM
Ngepak   1pc per kantong opp; 100pcs per CTN atanapi paking normal
Sarat pamayaran   T / T, Paypal, Kartu Kredit, L / C sareng sajabina 
Waktos pangiriman   Sakitar 25-35 dinten saatos setoran
Pangiriman   DHL, FedEx,UPS, TNT, EMS, Laut atanapi Angkutan Udara 

BAGI SIZE (INCH)

Lalakis hoodie

S

M

L

XL

XXL

Panjang awak

26

27.5

29

30

31

1/2 Lebar dada

20.5

21.75

23

24

25

Panjang Leungeun Baju

24.5

25

26.75

27,75

28.75

v

 

Mens-sweatshirt-plain-streetwear-high-quality-customized-print-logo-cotton-fleece-hoodie-men

Tinjauan Produk:

j

singleimg (1)
singleimg (2)

Pakét:

Pakét karton ékspor standar; 1pc per kantong opp; 100 pcs per CTN.

pack

Waktos pangiriman:

DDP Ku hawa atanapi laut kana panto anjeun;

Shipping

LENGKAH PESANAN:

ORDER-STEPS

aboutimg

ORDER-STEPS2

singleimg2

er


  • Saméméhna:
  • Teras: