Tentang Kami

Nanchang Lijinghui Trading Co., Ltd.

Kami diadegkeun dina 2014 sareng pabrik dimimitian di 2007;

Pabrik anu dipiboga ngeunaan 2000-3000M³ Dimana tempatna di Propinsi JiangXi Kota Nanchang kalayan aksés transportasi anu merenah.

2014

Waktos pendirian perusahaan

2007

Waktos pendirian pabrik

2000-3000

Daérah pabrik

100+

Jumlah karyawan perusahaan

Perusahaan khusus kana Produsén sareng ngekspor sadaya jinis baju rajut; Produk utami kami nyaéta Kaos, Kaos Polo, Kaos Hoody, Pakéan Anak, Top tank, Pakéan Olahraga sareng aksés baju sanésna.

Kami utamina ngalakukeun mesen OEM sareng ODM, Urutan pangadilan alit (MOQ Rendah) ditampi sareng ngarobih labél mérek anjeun sorangan, tag, bungkus ogé sayogi. Kami kantos ngekspor ka langkung ti rébuan klien ti langkung ti 30 nagara anu béda; sareng jumlah ékspor taunan dugi ka $ 100 juta; Kami ngawangun hubungan anu saé sareng klien mérek kami sapertos Carrefour Group sareng Two Farms Inc sareng Calk Group sareng sajabana ...

Naha milih produk anu ayeuna tina katalog kami atanapi milari bantuan rékayasa pikeun aplikasi anjeun, anjeun tiasa ngobrol sareng pusat layanan palanggan kami ngeunaan sarat sumber anjeun. Kami ngabagéakeun pelanggan pikeun ngawangun kerjasama sareng nyiptakeun masa depan anu cerah sareng urang sasarengan.

Kualitas Tinggi & Efisien Tinggi

Perusahaan nyayogikeun produk-produk kualitas luhur kalayan harga kalapa sareng tim penjualan profesional; Didedikasikan pikeun kontrol kualitas ketat sareng layanan palanggan anu bijaksana, anggota staf kami anu berpengalaman (sakitar 100 pepole) sareng tim penjualan profesional (sakitar 10 pepole) sok sayogi pikeun ngabahas kabutuhan anjeun sareng mastikeun kapuasan pelanggan pinuh. 

Dina taun-taun ayeuna, perusahaan urang ngenalkeun sababaraha peralatan canggih kalebet Mesin Jahit, Mesin Beusi sareng Mesin Percetakan. 

Salaku tambahan, Produk Kami tiasa patepung

Ngahontal sareng Azo Gratis sareng Cadmium standar standar sareng urang ngagaduhan BSCI Certified.

 

Klién Sakitar Dunya

Cina, AS, Kanada, Perancis, Inggris, Filipina, Qatar, Ghana, Nigeria, Afrika Kidul

Budaya Perusahaan

Misi: Ngawangun Merek sorangan

Nilai Inti: Langkung komunikasi, silih percanten, sareng nyayogikeun kaayaan win-win.