Taros Kami

Nanchang Lijinghui Trading Co., Ltd.

Alamat

Kamar 508, Gedong 2, Taman Industri E-Dagang HaoYaHao, Jalan Dongsheng No.555, Kacamatan QingShanHu, Kota NanChang 330012, Propinsi Jiang Xi, Cina

Telepon

0086-0791-85751128

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami