Customized sublimation 100% poliéster garing pas kaos polo lalaki pondok

Pedaran pondok:

Ngaran mérek: adat
Nomer modél: JC002
Fitur: Anti Ngaleutikan, Anti pilling, Lestari, Gancang Gancang, Anti kisut, Tiupan
Kerah: O-beuheung
Beurat lawon: 160 gram
Métode Nyetak: Nyetak Sublimasi
Bahan: 100% Poliéster
Gaya Lengan: Lengan pondok
Desain: Kalayan Pola
Gaya: Kasual
Tipe lawon: rajutan
7 dinten conto waktos kalungguhan urutan: Pangrojong
Warna: bodas
Kata kunci: kaos polo sublimasi
Logo: Logo Khusus
Ukuran: S-2XL
MOQ: 100 pcs
Barang: Kaos Polo OEM


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran produk:

Ngaran Produk Customized sublimation 100% poliéster pas garing kaos polo lalaki pondok
Lawon   100% poliéster. 160gsm
Gaya lalaki polo kaos
Warna   bodas. hideung atanapi sakumaha pamundut anjeun
Ukuranna   S / M / L / XL / XXL
Logo   logo khusus
Fitur   Gancang garing / engapan / Plus ukuran / garing garing / OEM / ODM
Ngepak   1pc per kantong opp; 100pcs per CTN atanapi paking normal
Sarat pamayaran   T / T, Paypal, Kartu Kredit, L / C sareng sajabina 
Waktos pangiriman   Sakitar 25-35 dinten saatos setoran
Pangiriman   DHL, FedEx,UPS, TNT, EMS, Laut atanapi Angkutan Udara 

BAGI SIZE (Catetan: Sadaya ukuran aya séntiméter)

Lalakikaos polo

S

M

L

XL

XXL

Panjang awak

68

70

72

74

76

Dada

52

54

56

58

60

Lebar taktak

47

48

49

50

51

Panjang Leungeun Baju

24

25

26

27

28

Lengan

25

26

27

28

29

Panjang kerah

16

16.5

17

17.5

18

Panjang pakét

14

14

14

14

14

Muka leungeun

14

14.5

15

15.5

16

wfwe

wholesale custom printed design polyester sublimation man golf polo t shirt

Tinjauan Produk:

 

h

Gambar lengkep:

singleimg (1) singleimg (2)

Pakét:

Pakét karton ékspor standar; 1pc per kantong opp; 60 pcs per ctn.

pack

Balanja:

DDP Ku hawa atanapi laut kana panto anjeun;

Shipping

LENGKAH PESANAN:

ORDER-STEPS
aboutimg

ORDER-STEPS2

singleimg2

 

er

  • Saméméhna:
  • Teras: