Pamasaran emas mode polo kerah lalaki custom 100% kaos polo Katun

Pedaran pondok:

Ngaran mérek: adat
Nomer modél: JC002
Fitur: Anti Ngaleutikan, Anti pilling, Lestari, Gancang Gancang, Anti kisut, Tiupan
Kerah: O-beuheung
Beurat lawon: 160 gram
Métode Nyetak: Nyetak Khusus
Bahan: Katun 100%
Gaya Lengan: Lengan pondok
Desain: Kalayan Pola
Gaya: Kasual
Tipe lawon: rajutan
7 dinten conto waktos kalungguhan urutan: Pangrojong
Warna: bodas
Kata kunci: kaos polo kosong kosong
Logo: Logo Khusus
Ukuran: S-2XL
MOQ: 100 pcs
Barang: Kaos Polo OEM


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran produk:

Ngaran Produk Pamasaran emas mode polo kerah lalaki custom 100% kaos polo Katun
Lawon 100% Katun. 160gsm
Gaya kaos polo lalaki
Warna bodas. hideung atanapi sakumaha pamundut anjeun
Ukuranna S / M / L / XL / XXL
Logo logo khusus
Fitur Gancang garing / engapan / Plus ukuran / garing garing / OEM / ODM
Ngepak 1pc per kantong opp; 100 pcs per CTN atanapi pengemasan normal
Sarat pamayaran T / T, Paypal, Kartu Kredit, L / C sareng sajabina
Waktos pangiriman Sakitar 25-35 dinten saatos setoran
Pangiriman DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS, Laut atanapi Air Transportasi

BAGI SIZE (Catetan: Sadaya ukuran aya séntiméter)

Kaos polo lalaki

S

M

L

XL

XXL

Panjang awak

68

70

72

74

76

Dada

52

54

56

58

60

Lebar taktak

47

48

49

50

51

Panjang Leungeun Baju

24

25

26

27

28

Lengan

25

26

27

28

29

Panjang kerah

16

16.5

17

17.5

18

Panjang pakét

14

14

14

14

14

Muka leungeun

14

14.5

15

15.5

16

wfwe

Kami lengket sumanget perusahaan urang "Kualitas, Éféktivitas, Inovasi sareng Integritas". Kami tujuan pikeun nyiptakeun nilai anu jauh pikeun pembeli urang kalayan sumber anu réa, mesin anu canggih, pagawé anu berpengalaman sareng jasa ahli anu luar biasa pikeun Reputasi Pamaké Anu Saé pikeun T-Shirt Kaamanan Cina T7001 Pendek Kaos Lengan Pendek Kaos Polo, Janten perusahaan anu masih ngora, urang panginten henteu puncak, tapi urang nyobian anu pangsaéna pikeun umum janten pasangan atasan anjeun.

Reputasi Pamaké Anu Saé pikeun Kaos Kaadilan Réfléktif Ka Kaayaan Kaamanan sareng harga Kaos Kaamanan, Kusabab pamilarian ketat kami pikeun kualitas, sareng layanan saatos-penjualan, produk kami janten langkung populer di dunya. Seueur nasabah sumping nganjang ka pabrik urang sareng mesen tempat. Sareng aya ogé seueur rerencangan asing anu sumping pikeun ningali, atanapi dipercayakeun urang kanggo mésér barang-barang sanésna pikeun aranjeunna. Anjeun wilujeng sumping ka Cina, ka kota kami sareng pabrik kami!

Kami teras-terasan nyayogikeun anjeun salah sahiji panyadia nasabah anu paling waspada, ogé rupa-rupa desain sareng gaya kalayan bahan anu pangsaéna. Prakarsa ieu kalebet kasadiaan desain anu disaluyukeun kalayan gancang sareng pangiriman pikeun Waktu Diterangkeun Pondok pikeun Cina Penjualan Panas Pantun Olahraga Nganggo Baju Grosir Baju T-shirt Kaos Logo Khusus Kapas Jersey Dasi Dicelup Polo Kaos, Konsép dukungan kami nyaéta kajujuran, agrésif, réalistis sareng inovasi . Kalayan bantosan, kami bakal ningkatkeun langkung saé.

img

Tinjauan Produk:

h

Gambar lengkep:

singleimg

singleimg (1) singleimg (2)

Pakét:

Pakét karton ékspor standar; 1pc per kantong opp; 60 pcs per ctn.

pack

Balanja:

DDP Ku hawa atanapi laut kana panto anjeun;

Shipping

LENGKAH PESANAN:

ORDER-STEPS
aboutimg

ORDER-STEPS2

ORDER-STEPS3

er


  • Saméméhna:
  • Teras: