Kualitas T-Shirt Desain Khusus Labél Wasta Unik Kaos Grafis Pikeun Lalaki

Pedaran pondok:

Ngaran mérek: adat
Nomer modél: JC001
Fitur: Anti Ngaleutikan, Anti pilling, Lestari, Gancang Gancang, Anti kisut, Tiupan
Kerah: O-beuheung
Beurat lawon: 160 gram
Métode Nyetak: Nyetak Khusus
Bahan: katun 100%
Gaya Lengan: Lengan pondok
Desain: Kalayan Pola
Gaya: Kasual
Tipe lawon: rajutan
7 dinten conto waktos kalungguhan urutan: Pangrojong
Warna: bodas
Kata kunci: kaos kosong kosong
Logo: Logo Khusus
Ukuran: S-2XL
MOQ: 100 pcs
Barang: Kaos OEM


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran produk:

Ngaran Produk Luhur Kaos T-shirt Desain Khusus Labél Wasta Unik Kaos Grafis Unik Pikeun Lalaki
Lawon   100% katun. 160gsm
Gaya kaos lalaki
Warna   bodas. hideung atanapi sakumaha pamundut anjeun
Ukuranna   S / M / L / XL / XXL
Logo   logo khusus
Fitur   Gancang garing / engapan / Plus ukuran / garing garing / OEM / ODM
Ngepak   1pc per kantong opp; 100pcs per CTN atanapi paking normal
Sarat pamayaran   T / T, Paypal, Kartu Kredit, L / C sareng sajabina 
Waktos pangiriman   Sakitar 25-35 dinten saatos setoran
Pangiriman   DHL, FedEx,UPS, TNT, EMS, Laut atanapi Angkutan Udara 

BAGI SIZE (Catetan: Sadaya ukuran aya séntiméter)

Lalakikaos st

S

M

L

XL

Dada

48

50

53

55

Panjang awak

71

73

75

77

Lebar taktak

38

40

42.5

46

Panjang Leungeun Baju

18

19

19.5

21

Lengan

22

22

25

25

Muka leungeun

16

16.5

17

18

Iga

2

2

2

2

htr

 

img

Tinjauan Produk:

hr

Product-Overviews
singleimg (1)
singleimg (2)

Pakét:

Pakét karton ékspor standar; 1pc per kantong opp; 100 pcs per CTN.

pack

Waktos pangiriman:

DDP Ku hawa atanapi laut kana panto anjeun;

Shipping

LENGKAH PESANAN:

ORDER-STEPS

aboutimg

ORDER-STEPS2

singleimg2

er


  • Saméméhna:
  • Teras: