Dijual panas lalaki usum panas polo polo golf kaos polo warna custom

Pedaran pondok:

Ngaran mérek: adat
Nomer modél: JC002
Fitur: Anti Ngaleutikan, Anti pilling, Lestari, Gancang Gancang, Anti kisut, Tiupan
Kerah: O-beuheung
Beurat lawon: 160 gram
Métode Nyetak: Nyetak Khusus
Bahan: Katun 100%
Gaya Lengan: Lengan pondok
Desain: Kalayan Pola
Gaya: Kasual
Tipe lawon: rajutan
7 dinten conto waktos kalungguhan urutan: Pangrojong
Warna: bodas
Kata kunci: kaos polo kosong kosong
Logo: Logo Khusus
Ukuran: S-2XL
MOQ: 100 pcs
Barang: Kaos Polo OEM


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran produk:

Ngaran Produk Dijual panas lalaki usum panas polo polo golf kaos polo warna custom
Lawon 100% Katun. 160gsm
Gaya kaos polo lalaki
Warna bodas. hideung atanapi sakumaha pamundut anjeun
Ukuranna S / M / L / XL / XXL
Logo logo khusus
Fitur Gancang garing / engapan / Plus ukuran / garing garing / OEM / ODM
Ngepak 1pc per kantong opp; 100 pcs per CTN atanapi pengemasan normal
Sarat pamayaran T / T, Paypal, Kartu Kredit, L / C sareng sajabina
Waktos pangiriman Sakitar 25-35 dinten saatos setoran
Pangiriman DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS, Laut atanapi Air Transportasi

BAGI SIZE (Catetan: Sadaya ukuran aya séntiméter)

Kaos polo lalaki

S

M

L

XL

XXL

Panjang awak

68

70

72

74

76

Dada

52

54

56

58

60

Lebar taktak

47

48

49

50

51

Panjang Leungeun Baju

24

25

26

27

28

Lengan

25

26

27

28

29

Panjang kerah

16

16.5

17

17.5

18

Panjang pakét

14

14

14

14

14

Muka leungeun

14

14.5

15

15.5

16

wfwe

Waktu Diterangkeun Pondok pikeun Kaos Kaos Cina sareng harga Kaos Polo, Dumasar kana produk kalayan kualitas luhur, harga kalapa, sareng jasa lengkep kami, kami parantos ngumpulkeun kakuatan sareng pangalaman spesialis, sareng kami parantos ngawangun reputasi anu saé pisan di lapangan. Seiring sareng pamekaran anu teras-terasan, urang komitmen diri sanés ngan ukur pikeun bisnis domestik Cina tapi ogé pasar internasional. Muga-muga anjeun ngalih ku produk kualitas luhur sareng jasa anu gairah. Hayu urang muka surah anyar saling nguntungkeun sareng meunang dua kali.

Didukung ku tim IT anu maju pisan sareng spesialis, urang tiasa masihan dukungan téknis dina pra-penjualan & jasa purna jual pikeun Hot sale Factory China Healong Sportswear Sublimated Percetakan Busana Grosir Polo Shirt Design Men's Polo T Shirt, Wilujeng sumping di Unit teguh sareng pabrik kami. Pastikeun pikeun bener-bener ngarasa bébas ngahubungi kami lamun anjeun butuh bantuan deui.

Organisasi kami ngajangjikeun sadaya palanggan kalayan produk sareng solusi kelas munggaran sareng layanan pasualan jual anu paling nyugemakeun. Kami nampi wilujeng sumping pelanggan biasa sareng énggal kami pikeun ngiringan waktos Diterangkeun Pondok pikeun Cina Pria Logo Khusus Dipasang Lengan Panjang Raglan Bjj Rash Guard Athletic Polyester Spandex Tee Blank Straight Hem Surfing Wet T-Shirt, Ngabagéakeun aya panilitian kana perusahaan kami. Kami bakal bungah ngawangun hubungan bisnis anu pikaresepeun sareng anjeun!

Harga anu wajar pikeun kaos Olahraga Badminton Cina sareng kaos Olahraga Sportswear, Perusahaan kami parantos parantos lulus standar ISO sareng kami hormat pinuh pikeun patén-patén konsumén urang sareng hak cipta. Upami nasabah nyayogikeun desain nyalira, Kami bakal ngajamin yén aranjeunna bakal ngan ukur hiji anu ngagaduhan produk éta. Kami ngarepkeun yén ku produk anu saé urang tiasa nguntungkeun palanggan anu hébat.

img

Tinjauan Produk:

h

Gambar lengkep:

Hot-sale-new-summer-men-polo-golf-shirts-custom-color-polo-shirts

singleimg (1) singleimg (2)

Pakét:

Pakét karton ékspor standar; 1pc per kantong opp; 60 pcs per ctn.

pack

Balanja:

DDP Ku hawa atanapi laut kana panto anjeun;

Shipping

LENGKAH PESANAN:

ORDER-STEPS

aboutimg

ORDER-STEPS2

ORDER-STEPS3

er


  • Saméméhna:
  • Teras: