Lalaki Fleece Pullover Custom Percetakan Logo Hoodie Streetwear Hideung Jumper

Pedaran pondok:

Ngaran mérek: adat
Nomer modél: JC003
Fitur: Anti Ngaleutikan, Anti pilling, Lestari, Gancang Gancang, Anti kisut, Tiupan
Kerah: O-beuheung
Beurat lawon: 240 gram
Métode Nyetak: Nyetak Khusus
Bahan: Katun 100%
Gaya Lengan: Lengan pondok
Desain: Kalayan Pola
Gaya: Kasual
Tipe lawon: rajutan
7 dinten conto waktos kalungguhan urutan: Pangrojong
Warna: bodas
Kata kunci: hoodie khusus
Logo: Logo Khusus
Ukuran: S-2XL
MOQ: 100 pcs
Barang: OEM hoodie


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran produk:

Ngaran Produk Lalaki Fleece Pullover Custom Percetakan Logo Hoodie Streetwear Hideung Jumper
Lawon 100% kapas katun.240gsm
Gaya lalaki hoodie
Warna bodas. hideung atanapi sakumaha pamundut anjeun
Ukuranna S / M / L / XL / XXL
Logo logo khusus
Fitur Gancang garing / engapan / Plus ukuran / garing garing / OEM / ODM
Ngepak 1pc per kantong opp; 100 pcs per CTN atanapi pengemasan normal
Sarat pamayaran T / T, Paypal, Kartu Kredit, L / C sareng sajabina
Waktos pangiriman Sakitar 25-35 dinten saatos setoran
Pangiriman DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS, Laut atanapi Air Transportasi

BAGI SIZE (INCH)

Hoodie lalaki

S

M

L

XL

XXL

Panjang awak

26

27.5

29

30

31

1/2 Lebar dada

20.5

21.75

23

24

25

Panjang Leungeun Baju

24.5

25

26.75

27,75

28.75

v

Desain Husus pikeun baju haneut Hoodie Cina sareng harga baju haneut Lalaki, Naon Anu Anjeun Peryogikeun Nyaéta Anu Diudag. Kami yakin produk kami bakal masihan anjeun kualitas kelas munggaran. Sareng ayeuna leres-leres ngarepkeun ngamajukeun silaturahmi pasangan sareng anjeun ti sakumna dunya. Hayu urang babarengan pikeun damel babarengan sareng saling nguntungkeun!

Cina OEM Cina Grosir Hoodie sareng harga Hoodie Disesuaikan, Kami percanten kalayan layanan sacara konsisten anu hadé anjeun tiasa kéngingkeun kinerja pangsaéna sareng produk sahenteuna biaya ti kami pikeun jangka panjang. Kami komitmen pikeun nyayogikeun jasa anu langkung saé sareng nyiptakeun langkung seueur nilai pikeun sadaya palanggan. Mudah-mudahan urang tiasa nyiptakeun masa depan anu langkung saé babarengan.

Kami ngandelkeun pamikiran stratégis, modérnisasi konstan dina sadaya ruas, kamajuan téknologi sareng tangtosna ka padamel urang anu langsung ilubiung dina kasuksesan urang pikeun Waktu Diterangkeun Pondok pikeun Cina Kualitas Tinggi 100% Katun Kandel Pullover Sweatshirt Percetakan sareng Bordir OEM Custom Blank Hoodies Men, Teamwork didorong dina sadaya tingkatan kalayan kampanye biasa. Tim panilitian urang ékspérimén kana sagala rupa kamajuan ti industri pikeun pamutahiran salami produk.

Harga Sweater Tunai Mandiri Cina Profesional Cina sareng baju haneut Awéwé, Wilujeng sumping pikeun nganjang ka perusahaan urang, pabrik sareng ruang paméran kami dimana mintonkeun sababaraha produk rambut anu bakal sesuai sareng harepan anjeun. Samentawis éta, langkung merenah pikeun didatangan halaman wéb kami, sareng staf penjualan kami bakal nyobian anu pangsaéna pikeun nyayogikeun anjeun layanan anu pangsaéna. Mangga kontak kami upami anjeun peryogi langkung seueur inpormasi. Tujuan kami nyaéta pikeun ngabantuan palanggan sadar tujuanana. Kami ngalakukeun upaya anu hébat pikeun ngahontal kaayaan win-win ieu.

Mens-sweatshirt-plain-streetwear-high-quality-customized-print-logo-cotton-fleece-hoodie-men

Tinjauan Produk:

j

singleimg (1)
singleimg (2)

Pakét:

Pakét karton ékspor standar; 1pc per kantong opp; 100 pcs per CTN.

pack

Waktos pangiriman:

DDP Ku hawa atanapi laut kana panto anjeun;

Shipping

LENGKAH PESANAN:

ORDER-STEPS

aboutimg

ORDER-STEPS2

singleimg2

er


  • Saméméhna:
  • Teras: