Mens kaos polos streetwear kualitas luhur ngaropea logo cetak katun fleece hoodie lalaki

Pedaran pondok:

Ngaran mérek: adat
Nomer modél: JC003
Fitur: Anti Ngaleutikan, Anti pilling, Lestari, Gancang Gancang, Anti kisut, Tiupan
Kerah: O-beuheung
Beurat lawon: 240 gram
Métode Nyetak: Nyetak Khusus
Bahan: Katun 100%
Gaya Lengan: Lengan pondok
Desain: Kalayan Pola
Gaya: Kasual
Tipe lawon: rajutan
7 dinten conto waktos kalungguhan urutan: Pangrojong
Warna: bodas
Kata kunci: hoodie khusus
Logo: Logo Khusus
Ukuran: S-2XL
MOQ: 100 pcs
Barang: OEM hoodie


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran produk:

Ngaran Produk Mens kaos polos streetwear kualitas luhur ngaropea logo cetak katun fleece hoodie lalaki  
Lawon   100% kapas katun.240gsm
Gaya lalaki hoodie
Warna   bodas. hideung atanapi sakumaha pamundut anjeun
Ukuranna   S / M / L / XL / XXL
Logo   logo khusus
Fitur   Gancang garing / engapan / Plus ukuran / garing garing / OEM / ODM
Ngepak   1pc per kantong opp; 100pcs per CTN atanapi paking normal
Sarat pamayaran   T / T, Paypal, Kartu Kredit, L / C sareng sajabina 
Waktos pangiriman   Sakitar 25-35 dinten saatos setoran
Pangiriman   DHL, FedEx,UPS, TNT, EMS, Laut atanapi Angkutan Udara 

BAGI SIZE (INCH)

Lalakis hoodie

S

M

L

XL

XXL

Panjang awak

26

27.5

29

30

31

1/2 Lebar dada

20.5

21.75

23

24

25

Panjang Leungeun Baju

24.5

25

26.75

27,75

28.75

Jasa naon anu tiasa urang sediakan
1. Ngeunaan desain custom
2. Pilih lawon karesep anjeun
3. Pilih warna anjeun nyalira
4. Sampel bakal dikirim ka anjeun dina waktos 5-7 dinten.

Prosés Adat
Prosés kustomisasi saderhana ngahémat waktos berharga anjeun
-1) ngawartosan kami naon anu anjeun pikahoyong
-2) ngabahas rinci ngeunaan urutan anjeun
-3) desain gambar atanapi anjeun nyayogikeun
-4) mastikeun skéma
-5) ngahasilkeun
-6) anjeun nampi barang

Mens-sweatshirt-plain-streetwear-high-quality-customized-print-logo-cotton-fleece-hoodie-men

Tinjauan Produk:

100% katun hoodie unisex Amérika
Hoodie leungeun baju pondok kami, hoodie leungeun baju panjang sareng tank tank rompi tanpa lengan anu sayogi dina sababaraha gaya sareng ukuran.

Hoodie kami mangrupikeun kualitas anu paling luhur sareng tahan pikeun waktos anu lami.
Kami gaduh langkung ti 30 warna kanggo pilihan, anjeun tiasa nyampur warna naon anu anjeun pikahoyong.
Urang tiasa ngadamel percetakan layar sutra, percetakan sublimasi, percetakan transfer panas;
sulaman, percetakan emas sareng pérak, percetakan réfléktif sareng tag beuheung khusus;
singleimg (1)
singleimg (2)

Pakét:

Pakét karton ékspor standar; 1pc per kantong opp; 100 pcs per CTN.

pack

Waktos pangiriman:

DDP Ku hawa atanapi laut kana panto anjeun;

Shipping

LENGKAH PESANAN:

ORDER-STEPS

aboutimg

ORDER-STEPS2

singleimg2

Kauntungan urang
1. Sublimasi nyetak MOQ alit dina 1pc
2. Nyiapkeun percetakan téks atanapi logo naon waé
3. Produksi waktos anu pondok sakitar 10 dinten ku nganggo lawon saham
5. Urang bakal ngalakukeun karya seni olok-olok dina satengah jam
6. Urutan ageung atanapi percetakan kompléks kami bakal ngalakukeun hiji sampel heula sateuacan produksi masal.


  • Saméméhna:
  • Teras: