Warta

  • Danish startup invents underwear that does not require frequent washing

    Ngamimitian Denmark nyiptakeun baju jero anu henteu kedah sering dikumbah

    Hoyong ngagem pasangan baju jero anu sami pikeun sababaraha minggu dina hiji waktos? Teras payun. A ngamimitian Denmark anu disebut Dasar-dasar Organis nyatakeun baju jero na bakal tetep seger ngalangkungan saminggu nganggo, ngaleungitkeun kabutuhan sering Ngumbah. Ku ngubaran baju jero sareng Poliégi, Dasar Organik nyatakeun yén éta tiasa resep ...
    Maca deui
  • How many of these laundry signs can you understand?

    Sabaraha tina tanda binatu ieu anjeun tiasa ngartos?

    1 Cuci mesin 2 Cuci mesin (pencét permanén) 3 Cuci mesin (siklus hipu) 4 Cuci tangan 5 Suhu cai henteu di luhur 40C 6 Entong nyeuseuh 7 Entong ngabodaskeun 8 Tumbuk garing 9 Entong beusi 10 Entong dibungkus 11 Entong garing bersih 12 Drip garing ...
    Maca deui
  • Do not understand the washing signs, washing clothes becomes ruined clothes

    Teu ngartos tandana nyeuseuh, nyeuseuh baju janten baju ruksak

    Aranjeunna parantos muncul dina labél baju salami opat dasawarsa, masing-masing dipilih ku ahli internasional pikeun kesederhanaan sareng kajelasanana. Acan pikeun kaseueuran jalma, pitunjuk nyeuseuh panginten tiasa diserat dina basa Mars. Numutkeun kana jajak pendapat anyar, salapan tina 10 urang henteu tiasa ngartikeun simbol umum anu dianggo dina c ...
    Maca deui