Teu ngartos tandana nyeuseuh, nyeuseuh baju janten baju ruksak

Aranjeunna parantos muncul dina labél baju salami opat dasawarsa, masing-masing dipilih ku ahli internasional pikeun kesederhanaan sareng kajelasanana.

Acan pikeun kaseueuran jalma, pitunjuk nyeuseuh panginten tiasa diserat dina basa Mars.

Numutkeun kana jajak pendapat anyar, salapan tina 10 urang henteu tiasa ngartikeun simbol umum anu dianggo dina labél baju. Malah anu parantos ngawasa bédana antara wol sareng nyeuseuh sintétik ngaku kagum ku susunan kotak, bunderan sareng palang anu ngabingungkeun pikeun masihan naséhat ngeunaan pangeringan sareng pemutihan.

Papanggihanna asalna tina polling 2.000 jalma anu dilakukeun ku YouGov pikeun Morphy Richards. Sapertilu jalma anu disurvei nyarios yén aranjeunna henteu terang salah sahiji tina genep simbol anu dituduhkeun, sedengkeun hiji-hijina simbol anu dikenal ku langkung ti satengah jalma nyaéta beusi kalayan hiji titik. Sakitar 70 per cent terang éta hartosna "beusi dina panas low". Ngan 10 persén tanda terang tanda pikeun "ulah garing bersih", bari ngan 12 per cent anu wawuh sareng "netes garing hungkul".

Sanaos révolusi séksual, awéwé tetep langkung kawéntar tibatan lalaki. Kasadaran pang luhurna diantara awéwé 18 nepi ka 29 taun – pikeun anu ngurus baju jelas penting.

Chris Lever, ti Morphy Richards, nyarios: "Lambang Perawatan Baju mangrupikeun basa anu unik, jelas basa anu sababaraha urang di Inggris parantos nyéépkeun waktos pikeun diajar. "

"Diajar dasar-dasarna sapertos ikon anu ngagambarkeun garing garing sareng anu ngagambarkeun nyeuseuh normal bakal jauh pisan pikeun nyingkahan baju anu pangsaéna."

Déwan Permusyawaratan Pencucian Rumah Tangga nyarios henteu heran lamun terang yén jalma-jalma teu wawuh sareng aranjeunna.

"Nguciwakeun yén kurangna pangakuan, tapi éta carita anu terus-terusan diulang-ulang," saur juru carios, Adam Mansell. "Kami mangrupikeun organisasi alit sareng kami henteu ngagaduhan anggaran anu ageung."


Pos waktos: Apr-16-2021