Sabaraha tina tanda binatu ieu anjeun tiasa ngartos?

1 Nyeuseuh mesin
2 Mesin nyeuseuh (pencét permanén)
3 Mesin nyeuseuh (siklus hipu)
4 Ngumbah leungeun
5 Suhu cai henteu langkung ti 40C
6 Entong nyeuseuh
7 Entong ngabodaskeun
8 Tumbuk garing
9 Entong beusi
10 Entong ngoréjat
11 Entong garing garing
12 Drip garing

pic2

Kirang langkung ti hiji ti tujuh urang tiasa leres ngaidentipikasi simbol nyeuseuh umum sedengkeun sapertilu urang Inggris ngaku aranjeunna henteu pernah mariksa labél paréntah.

Sakitar tujuh dina sapuluh ngaku yén aranjeunna gaduh barang anu dikumbah ku mesin anu kedahna dibersihkeun ka tukang beberesih sabab gagal ningali labélna.

Kabodoan ngeunaan kumaha baju kedah diberesihkeun tiasa ngarugikeun kulawarga rébuan pon, numutkeun conto uji rumah tangga ku panyawat baju sakola Trutex.

Lalaki mangrupikeun pelanggar paling parah kalayan langkung ti tilu suku (78 persén) sok nganggo program anu sami dina mesin cuci teu paduli pitunjukna.

Ampir satengah awéwé (48 persén) ngan ukur nganggo tilu program atanapi kirang.

Bari ampir eight tina sapuluh urang (79 persén) yakin éta imporsireum pikeun mariksa labél dina baju na, kirang ti satengah (39 persén) ningali éta nalika mésér barang énggal.

Dina tés éta salapan tina sapuluh nyarios yén aranjeunna henteu sadar yén sababaraha papakéan henteu kedah dilebetkeun kana cai garing.

Setrika mangrupikeun simbol anu paling dipikaharti tapi genep dina sapuluh urang sacara otomatis nganggo uap panas tinggi tanpa diparios.

Kaseueuran awéwé (90 persén) nyarios yén aranjeunna gaduh lceuliNed kumaha nyeuseuh baju nalika ngabantosan indungna salaku budak awéwé ngora kalayan ampir sadayana (95 persén) misahkeun bodas sareng warna.

Ieu ngabandingkeun sareng ngan 15 persén lalaki anu ngabantosan indungna atanapi nyeuseuh linen kotor nyalira nalika di bumi.

Hiji tina opat nyarios yén aranjeunna henteu kantos ningali instruksi sareng hiji tina genep henteu kantos nganggo mesin cuci.

Sakabehna kirang ti satengah (47 persén) sadaya anu nyandak bagian dina labél 'sering' mariksa labél.

Matthew Easter, diréktur ngatur di Trutex nyarios: 'Panilitian nunjukkeun kakurangan kanyaho nalika ngeunaan terang naon hartosna labél perawatan sareng kabodoan pentingna.

'Labélna aya janten perawatan anu pangsaéna tiasa dilakukeun tina lawon sareng nunjukkeun kumaha cara ngubaranana.

'Inpormasi anu ngabantosan ieu tiasa ngahémat waktos sareng artos sareng mastikeun baju langkung lami.


Pos waktos: Apr-16-2021