Grosir t-shirt 3d custom lalaki sublimasi percetakan kaos t print full

Pedaran pondok:

Ngaran mérek: adat
Nomer modél: JC001
Fitur: Anti Ngaleutikan, Anti pilling, Lestari, Gancang Gancang, Anti kisut, Tiupan
Kerah: O-beuheung
Beurat lawon: 160 gram
Métode Nyetak: Nyetak Sublimasi
Bahan: 100% Poliéster
Gaya Lengan: Lengan pondok
Desain: Kalayan Pola
Gaya: Kasual
Tipe lawon: rajutan
7 dinten conto waktos kalungguhan urutan: Pangrojong
Warna: bodas
Kata kunci: kaos sublimasi
Logo: Logo Khusus
Ukuran: S-2XL
MOQ: 100 pcs
Barang: Kaos OEM


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran produk:

Ngaran Produk Grosir t-shirt 3d custom lalaki sublimasi percetakan kaos t print full
Lawon 100% poliéster. 160gsm
Gaya kaos lalaki
Warna bodas. hideung atanapi sakumaha pamundut anjeun
Ukuranna S / M / L / XL / XXL
Logo logo khusus
Fitur Gancang garing / engapan / Plus ukuran / garing garing / OEM / ODM
Ngepak 1pc per kantong opp; 100 pcs per CTN atanapi pengemasan normal
Sarat pamayaran T / T, Paypal, Kartu Kredit, L / C sareng sajabina
Waktos pangiriman Sakitar 25-35 dinten saatos setoran
Pangiriman DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS, Laut atanapi Air Transportasi

BAGI SIZE (Catetan: Sadaya ukuran aya séntiméter)

Kaos lalaki

S

M

L

XL

Dada

48

50

53

55

Panjang awak

71

73

75

77

Lebar taktak

38

40

42.5

46

Panjang Leungeun Baju

18

19

19.5

21

Lengan

22

22

25

25

Muka leungeun

16

16.5

17

18

Iga

2

2

2

2

htr

Kamajuan urang gumantung kana peralatan anu unggul, bakat anu luhung sareng kakuatan téknologi anu teras-terasan nguatkeun Quot pikeun Kaos Kaos Berkualitas Tinggi Cina Kaos Nyetak 100% Kaos Kaos Katun, Upami anjeun ngagaduhan sarat pikeun ngeunaan produk sareng solusi kami, émut nyauran kami ayeuna. Kami milarian payun kanggo ngadangukeun anjeun sakedap.

Quots for China T Shirt Custom Percetakan 100% Harga katun, Perusahaan kami salawasna nyayogikeun kualitas anu saé sareng harga anu wajar pikeun palanggan kami. Dina usaha urang, urang parantos gaduh seueur toko di Guangzhou sareng produk sareng solusi kami kéngingkeun pujian ti para nasabah sadunya. Misi kami teras-terasan saderhana: Pikeun ngagumbirakeun konsumén urang ku dagangan rambut kualitas pangsaéna sareng nganterkeun dina waktosna. Ngabagéakeun palanggan énggal sareng lami pikeun ngahubungi kami pikeun hubungan bisnis jangka panjang anu bakal datang.

Bisnis urang nempatkeun tekenan kana administrasi, bubuka tanaga berbakat, ogé pangwangunan pangwangunan tim, ngusahakeun pisan pikeun langkung ningkatkeun kasatiaan standar sareng tanggung jawab palanggan anggota palanggan. Perusahaan urang hasil ngahontal Sertifikasi IS9001 sareng Sértipikasi CE Éropa tina Pabrikan Cina Baju Sublimasi Adat Olahraga Tshirt Pakéan Kapas Kaos Kaos Grosir Silkscreen Lalaki Kaos, Kami parantos bungah yén kami parantos teras-terasan ningkat nganggo bantosan anu energetik sareng awét pikeun urang pembeli anu pikaresepeun!

Pabrikan T-Shirt Cina sareng harga Kaos Polo, Perusahaan kami salawasna konsentrasi kana pamekaran pasar internasional. Kami gaduh seueur palanggan di Rusia, nagara-nagara Éropa, AS, nagara-nagara Wétan Tengah sareng nagara-nagara Afrika. Kami salawasna nuturkeun kualitas éta yayasan sedengkeun layanan dijamin pikeun minuhan sadaya palanggan.

img

Tinjauan Produk:

hr

sinbgleimg
singleimg (1) singleimg (2)

Pakét:

Pakét karton ékspor standar; 1pc per kantong opp; 100 pcs per CTN.

pack

Waktos pangiriman:

DDP Ku hawa atanapi laut kana panto anjeun;

Shipping

LENGKAH PESANAN:

ORDER-STEPS

aboutimg

ORDER-STEPS2

singleimg2

er


  • Saméméhna:
  • Teras: